Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (8.62 secunde)
Jurnalul National a scris despre un raport al Ministerului finantelor care cataloga drept "fara baza legala" o serie de cheltuieli facute la Turism, in special pentru contracte de publicitate.
Jurnalul National informeaza:
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
Jurnalul National scrie ca, potrivit unei anchete jurnalistice, serviciile secrete ale statului roman continua sa il serveasca pe presedintele suspendat Traian Basescu, unele "chiar mai intens decat inainte".
Jurnalul National: ... Pentru reusita organizarii vizitei lui Jean-Marc Ayrault in tara noastra, dar si pentru intensa sa activitate diplomatica in slujba ambelor tari, Jurnalul National il declara pe ambasadorul Frantei "Omul zilei".
Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" Crede ca omul are o datorie fata de sine si fata de semeni "Oricat de rau ni se pare prezentul, Romania este o tara mult mai buna decat spun unii ca este" "Nu mi-am propus sa ma gandesc astazi la aniversarea de anul viitor.
si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National. ... Jurnalul National este un bun observator al realitatilor romanesti si mai ales al degradarii criteriilor valorice din societate.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Jurnalul National: ... Jurnalul National, mentionat in stire Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-o zona izolata din munti, dar acest lucru nu ar fi in general suficient pentru a enerva o tara intreaga si pentru a ameninta un Guvern.
Jurnalul National:
Jurnalul National: ... Secretarul de Stat din Ministerul Sanatatii Razvan Vulcanescu a declarat pentru Jurnalul National ca : ' Se lucreaza la o noua metoda de evaluare a medicamentelor pentru noua lista de compensate si gratuite.
Jurnalul National /Omul zilei - Acad. ... Pentru toate aceste merite puse in slujba copiilor cu probleme de sanatate, Jurnalul National il declara Omul zilei pe reputatul medic Dan Enescu.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: De unde a pornit discutia reintroducerii lor?
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National: ... Jurnalul National:
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Adrian Severin publica in Jurnalul National articolul "Refondarea stangii democrate", pe care il puteti citi in continuare. ... national-conservatorismul si liberalismul. ... Cum cetatenii erau organizati politic in granitele statului-natiune, stanga se exprima tot in context national, cu diferenta ca pentru ea natiunea civica trecea inaintea celei culturale.
Jurnalul National :
Magda Marincovici (Jurnalul National):
google-analytics.com